Ons Pieterpad  avontuur

Onze eerste overnachting was in B&B Sint Pietershofke 17-03-2023 

Bij het boeken van deze B&B merkte we al dat er enige wantrouwen was naar gasten. Er moesten mails voor bevastiging beantwoord worden en we moesten de volledige kosten aanbetalen.

Het ontvangst was vriendelijk, maar daar was het ook wel mee gezegd.

De slaapruimte was sober. De badkamer al evenzo.

Het bed lag prima en we hebben er goed geslapen, wat erg belangrijk is. Zeker voor mijn lichaam die echt even moet kunnen herstellen.

Op de kamer was een koffie en thee apparaat aanwezig maar meer ook niet.

Het ontbijt was eenvoudig.

De gastvrouw was afstandelijk. Ze vroeg s'ochtends niet hoe we geslapen hadden en/of hoe we het ervaren hadden. Ze wenste ons nog wel een fijne wandeling toe.

We hadden voor deze B&B gekozen omdat het onder aan de St.Pietersberg lag, waardoor de afstand naar het startpunt niet zo groot was.

Voor deze B&B betaalde wij 100 euro voor 2 personen voor 1 overnachting. Wij vonden dit achteraf erg veel geld voor wat je ervoor kreeg.


Onze 2de overnachting was in Hotel Lahaya in Sint Gerlach 18-03-2023

Je stapt binnen in een oudbollig cafe en denkt, waar zijn we nu weer terecht gekomen. Maar je wordt hartelijk ontvangen door een wat oudere man. Hij wijst je meteen de eetzaal en onze kamer en wijst ons door naar het plaatselijke buurthuis De Holle Eik voor de avondmaaltijd.

Daar was het gezellig en de maaltijd was heerlijk. Een mooie eetgelegenheid om even bij te komen na de lange wandeling.

De hotelkamer was eenvoudig maar voldoet aan alles. Fijne warme douche! Alleen jammer dat het 2 losse bedden waren, maar ze sliepen wel heerlijk.

Het ontbijt was voldoende uitgebreid. Keuze tussen broodjes, hartig snackje, peperkoekjes, yoghurtjes koffie, thee en Jus Orange en wat fruit.

Hier zijn we niets tekort gekomen.

Prijs hiervoor was 84,- euro inclusief toeristenbelasting voor 2 personen voor 1 nacht.
E-mailen